Plăți electronice PayPal

PayPal este un serviciu care vă permite să efectuați plăți, să trimiteți bani și să primiți plăți fără a vă dezvălui datele financiare și personale. Odată ce banii au fost creditați în contul dvs., comanda dvs. va fi finalizată și expediată.

Avantaje ale

  • Securitate - Informațiile dvs. personale și financiare sunt în siguranță cu noi. Pentru a le proteja și pentru a minimiza riscul de fraudă online, PayPal utilizează cea mai recentă tehnologie pentru a cripta datele și a le proteja împotriva fraudei și a tranzacțiilor neautorizate.
  • Comoditate - Pentru a efectua o plată online, selectați pur și simplu PayPal, conectați-vă și confirmați plata pe pagina de procesare a plății.
  • Viteză - Faceți clic pe logo-ul PayPal și selectați una dintre metodele de plată disponibile pe această pagină. Dacă nu aveți deja un cont PayPal, veți fi redirecționat către site-ul web al serviciului, unde vă puteți înregistra rapid și finaliza tranzacția adăugând metoda de plată preferată.

În numerar la livrare

Plata la livrare este un tip de livrare prin curierat pentru care destinatarul plătește doar în momentul livrării. Plata (pentru conținut și livrare) se face la momentul livrării. Plata la livrare este o alternativă la livrarea cu plata în avans, care se plătește în avans prin intermediul unui transfer bancar tradițional sau al unui sistem rapid de plată online.

Avantaje ale

  • Fără formalități și cu posibilitatea unei achiziții mai rapide. Pur și simplu comandați bunurile dorite și așteptați livrarea.
  • Soluția ideală dacă nu aveți un cont bancar și nu puteți plăti online din diverse motive.
  • Livrare rapidă - transportul este trimis imediat, fără a aștepta plata.
close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături