§ 1 Dispoziții generale

1.1 Magazinul online este disponibil la adresa www.watchmark.cz și este administrat de Ampliton Specjalistyczne Gabinety Protetyki Słuchu Grzegorz Dubrowski, ul. II Armii Wojska Polskiego 32, Witoszyn, 68 - 131 Wymiarki, NIP 924 133 98 68, REGON 080290725, e-mail info@ampliton.pl.

1.2 Magazinul Watchmark efectuează vânzări cu amănuntul prin intermediul internetului. Comenzile sunt acceptate prin intermediul site-ului www.watchmark.ro.

1.3 Clientul are dreptul și obligația de a utiliza magazinul online în conformitate cu scopul acestuia. Conținutul ilegal este interzis.

1.4 Definițiile utilizate în regulamente se referă la:

(a) Magazinul online, denumit în continuare "Magazin" - Watchmark, care este operat de Ampliton Grzegorze Dubrowski și care acceptă comenzi pe www.watchmark.ro.

b) Client - o persoană fizică, o persoană juridică sau o unitate organizațională care utilizează Magazinul online și, în special, efectuează achiziții.

c) Regulamente - următoarele regulamente care precizează regulile de achiziție în magazin.

d) Produs, denumit în continuare "Articol" - un bun mobil disponibil în Magazinul online care face obiectul unui Contract de cumpărare între Client și Magazin.

§ 2 Serviciile furnizate de magazin

2.1 Magazinul online oferă următoarele servicii

(a) permite achiziționarea de produse din oferta magazinului prin intermediul formularului de comandă.

(b) menținerea unui cont de client în Magazin - un contract încheiat pe o perioadă nedeterminată de timp.

c) permite clienților să își exprime părerea despre produsele din magazin.

d) furnizarea de informații comerciale și de marketing în format electronic - buletine informative.

2.2 Clientul poate renunța în orice moment la contractul de furnizare a unui cont de client, fără a da motive și fără a plăti costuri, trimițând un e-mail la info@ampliton.pl sau în scris la AMPLITON Grzegorz Dubrowski, ul. II Armii Wojska Polskiego 32, Witoszyn, 68-131 Wymiarki, solicitând anularea contului de client împreună cu adresa de e-mail înregistrată în prezent în magazin.

§ 3 Termeni și condiții de utilizare

3.1 Clientul poate înregistra un cont individual prin completarea formularului de înregistrare și furnizarea următoarelor date: nume, prenume, număr de telefon, e-mail.

3.2 Clientul poate utiliza Magazinul fără a înregistra un cont. Clientul care nu are un cont înregistrat trebuie să furnizeze informațiile necesare pentru livrarea produselor comandate în formularul de comandă.

3.3 Informațiile disponibile pe site-ul web al Magazinului constituie o invitație la încheierea unui contract.

3.4 Prețurile produselor afișate pe site-ul web în zloți polonezi sunt prețuri brute, inclusiv TVA

3.5 La prețul Produselor se adaugă taxe de livrare, a căror valoare depinde de opțiunea de livrare aleasă și de metoda de plată. Prețul indicat pe site-ul web în momentul comenzii este obligatoriu pentru client ca fiind final. Prețul produselor comandate nu poate fi modificat după ce comanda a fost plasată.

3.6 Comenzile sunt livrate de către transportatorul ales de către Client.

3.7 Costurile sunt indicate în timpul procesului de comandă și depind de valoarea comenzii, de greutatea și de mărimea transportului înainte de confirmarea comenzii.

§ 4 Cumpărături în magazin

4.1 Comenzile pot fi plasate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

4.2 Pentru a plasa o comandă, trebuie să plasați produsul selectat în coșul de cumpărături, apoi să selectați tipul de livrare și metoda de plată și să confirmați comanda.

4.3 Un mesaj de confirmare a comenzii va fi trimis la adresa dumneavoastră de e-mail.

4.4 Plasarea unei comenzi de către Client înseamnă transmiterea unei oferte pentru încheierea unui contract de achiziție (cumpărare) a Produsului comandat.

§ 5 Condiții și data plății

5.1 Cumpărătorul va achita prețul total + costurile de expediere a Produsului achiziționat în termen de cel mult 72 de ore de la data plasării comenzii.

5.2 Plata se efectuează prin metodele de plată acceptate și oferite de administrator:

a) Plata la livrare - plata se face către curier la primirea transportului de către acesta,

b) Plata electronică prin PayPal

§ 6 Retragerea din contract

1. Clientul are dreptul de a se retrage din prezentul contract în termen de 14 zile, fără a oferi niciun motiv

2. A doua perioadă de retragere expiră la 14 zile de la data la care clientul a primit bunurile

3. Clientul informează magazinul cu privire la retragerea sa prin completarea formularului de retragere. După înregistrarea formularului de retragere, clientul va primi o confirmare a notificării sale împreună cu numărul de notificare la adresa de e-mail furnizată. Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient ca clientul să trimită informații privind exercitarea dreptului său de retragere înainte de termenul de retragere

4. Clientul trimite bunurile achiziționate folosind eticheta primită în coletul de la magazin. Livrarea trebuie să fie însoțită de bunurile achiziționate fără defecte, de numărul de cerere primit prin poștă și de dovada de cumpărare

5. Rambursarea se va face în același mod ca și plata online sau prin transfer bancar în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii bunurilor returnate de către magazin

6. Consumatorul este răspunzător pentru orice diminuare a valorii bunului care rezultă din utilizarea sa dincolo de ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționalitatea bunului.

§ 7 Reclamații privind produsele

1. Puteți revendica orice produs cumpărat în magazin.

2. Reclamațiile trebuie trimise la: Watchmark CH Marino, Paprotna 7, 51-117 Wrocław. Pentru a depune o plângere, completați formularul. După înregistrarea reclamației, veți primi o confirmare a depunerii acesteia, împreună cu numărul de reclamație, la adresa de e-mail indicată. Reclamația trebuie să fie însoțită de Produsul defect cu dovada de cumpărare și numărul de reclamație, primit prin poștă

3. Plângerea trebuie să fie procesată în conformitate cu legea

4. Plângerea se procesează în termen de 30 de zile de la primire.

§ Secțiunea 8 Plângeri privind funcționarea magazinului

8.1 Reclamațiile privind funcționarea magazinului și furnizarea de servicii electronice pot fi trimise de către client și prin scrisoare recomandată la următoarea adresă Ampliton Grzegorz Dubrowski, Magazin medical, Paprotna 7, 51-117 Wrocław. Textul notificării trebuie să includă motivul plângerii și datele reclamantului (nume, prenume, adresă, număr de telefon)

8.2 Plângerea se procesează în termen de 14 zile de la depunerea acesteia

§ Secțiunea 9 Protecția datelor

9.1 Consimțământul clientului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal din 29 august 1997 (Monitorul Oficial 2002, nr. 101, poziția 926, cu modificările ulterioare) este voluntar, dar lipsa consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal împiedică încheierea contractului și executarea comenzii

9.2 Clientul își poate da acordul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal în scopuri de marketing în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal din 29 august 1997 (adică 2002 Recueil des lois nr. 101, poziția 926, cu modificările ulterioare) și pentru transmiterea acestor date către terți pentru furnizarea de materiale publicitare și informații despre evenimente promoționale și de marketing și pentru operarea magazinului online

9.3 Operatorul de date este Ampliton Grzegorz Dubrowski, ul. II Armii Wojska Polskiego 32, Witoszyn, 68 - 131 Wymiarki, NIP 924 133 98 68, REGON 080290725

§ 10 Dispoziții finale

10.1 În ceea ce privește aspectele care nu sunt reglementate de acești Termeni și condiții, se aplică dispozițiile general aplicabile ale legislației poloneze, în special Codul civil și dispozițiile Legii privind drepturile consumatorilor din 30 mai 2014 (Monitorul Oficial 2014, poziția 827)

10.2 Antreprenorul va livra produsele fără defecte

10.3 Societatea nu va fi răspunzătoare pentru informațiile incorecte furnizate de către Client

10.4 Compania își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără a oferi niciun motiv. Utilizatorii vor fi informați cu privire la aceste modificări

10.5 Regulamentele intră în vigoare la 1 iulie 2016.

close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături