CELE MAI BUNE

SMARTWATCH ESTE AICI!

Watchmark este o companie europeană cu sediul în Polonia care produce ultima generație de ceasuri inteligente. Angajamentul puternic al întregii echipe permite crearea de produse inovatoare adaptate la nevoile consumatorilor și la cele mai recente tendințe.

AVANSAT
TEHNOLOGIE

Familia de mărci Watchmark este formată din ingineri și specialiști experimentați care se asigură că fiecare ceas inteligent este unic. Pentru a asigura cea mai bună calitate, colaborăm cu producători precum Sony, LG, Bosch și Texas Instruments.

Pentru toate produsele noastre oferim o garanție de 2 ani și oferim servicii profesionale. Ne străduim să fim lideri pe fiecare piață pe care ne desfășurăm activitatea. Ne place ceea ce facem și ne dorim ca clienții noștri să se bucure să poarte produsele noastre în fiecare zi.

Ceasurile noastre inteligente nu numai că vă ajută să vă măsurați starea de sănătate și starea de antrenament, dar funcționează și ca accesorii la modă pentru hainele dvs. datorită designului lor. Calitatea înaltă a produselor noastre este susținută de numeroase teste efectuate de profesioniștii de la Czarna Góra Resort.

MULȚI ANI DE EXPERIENȚĂ

Avem mulți ani de experiență în sectorul cu care ne ocupăm, motiv pentru care puteți găsi produsele noastre la parteneri de încredere, cum ar fi: Amazon, Zalando, Decathlon sau Modivo. Întotdeauna depunem toate eforturile pentru a ne asigura că clienții noștri sunt pe deplin mulțumiți de produsele noastre.

close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături