DEVENIȚI

PARTENERULNOSTRU

Dacă sunteți interesat să vindeți produse de înaltă calitate și dacă prioritatea dumneavoastră este satisfacția clienților, vă invităm să cooperați cu noi. Watchmark este o companie poloneză modernă care produce ceasuri inteligente de ultimă generație.

DESPRE NOI
ceasuri inteligente

Avem o gamă largă de ceasuri inteligente, astfel încât toată lumea poate găsi ceva pentru ei înșiși. Ceasurile noastre inteligente sunt împărțite în 3 categorii:

Cardio - modele concepute de obicei pentru a măsura funcțiile de sănătate. Acestea sunt echipate cu senzori de înaltă calitate de la companii străine renumite, datorită cărora măsurătorile sunt foarte precise.

Modă - modele concepute cu gândul la modă. Pe lângă funcționalitate, acestea sunt proiectate cu un aspect elegant.

În aer liber - modelele sportive au multe funcții, care ajută la practicarea tuturor tipurilor de sport.

Cel mai mare avantaj al colaborării cu noi este că primiți de la noi un produs care există în baza de date a platformelor de vânzări precum Zalando, Amazon, Decathlon, Empik, Morele sau Allegro. Acest lucru vă economisește timp prețios, deoarece introducerea unui produs durează doar câteva minute. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la descriere, fotografii sau parametri tehnici. Prin introducerea codului EAN pe aceste platforme, un articol este pregătit pentru listare.

Ne aflăm în Wrocław, de unde sunt expediate mărfurile. Întotdeauna facem tot ce ne stă în putință pentru ca antreprenorii noștri să fie pe deplin mulțumiți de cooperarea lor cu compania noastră.

CONTACTAȚI-NE

Email

b2b@watchmark.com

ADRESA

Paprotna 7, 51-117 Wrocław, Polonia

PARTENERII NOȘTRI
close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături