• Nou

Watchmark - Ceas inteligent WLT10 roșu

1.694,00 lei
cu TVA
5903949991178
200 Produse

Argintiu cu curea de silicon roșu

Număr de catalog: WLT10

Seria: Moda

Colore: WLT10 Roșu
 

Dispozitiv separat

Odată ce ați introdus cartela SIM în ceas, nu este nevoie să îl conectați la telefon pentru a efectua și a primi apeluri. De asemenea, vă puteți gestiona lista de numere de pe ceasul inteligent - puteți verifica detaliile apelurilor, șterge sau adăuga numere în lista de contacte. De asemenea, sunt afișate notificările de la aplicații precum Facebook și mesajele SMS - începutul conținutului este citit direct pe ceas. Aparatul stochează în memorie informații despre ultimele câteva notificări/mesaje.

Google Watch

Android și motorul de căutare Google integrat vă permit să navigați pe internet la nesfârșit prin Wi-Fi sau 4G. Cu ajutorul funcțiilor avansate ale ceasului, vă puteți verifica e-mailurile oricând și oriunde! Ceasul inteligent are, de asemenea, un magazin Google Play care vă permite să descărcați aplicațiile de care aveți nevoie pentru a viziona filme, a asculta muzică sau a naviga, de exemplu. De acum înainte, puteți avea totul la îndemână!

Principalele avantaje

Ceasul inteligent nu numai că are funcții asemănătoare cu cele ale unui telefon, dar monitorizează și parametri precum ritmul cardiac, starea de sațietate și analizează calitatea somnului. Toate datele sunt stocate într-o aplicație specială, permițându-vă să creați obiceiuri noi și mai bune.

Google Watch

Magazinele încorporate vă permit să descărcați aplicațiile preferate, iar funcția de căutare Google vă permite să navigați pe internet.

Navigație

GPS vă permite să vă localizați cu exactitate în timp real, indiferent dacă faceți sport sau folosiți hărți.

Android

Android 9.1 transformă smartwatch-ul într-un telefon independent atunci când introduceți o cartelă SIM.

Apeluri

Primiți și efectuați apeluri de pe ceasul inteligent, menținând în același timp o calitate audio ridicată.

Vremea

O funcție utilă care arată vremea actuală și prognoza pentru următoarele câteva zile.

Navigație

Sistemul de navigație GPS, GLONASS și BeiDou vă oferă o localizare precisă în timp real, indiferent dacă faceți sport sau folosiți hărți. Dacă aveți nevoie să vă verificați traseul, o puteți face direct de la încheietura mâinii, fără a scoate telefonul din buzunar. Ceasul inteligent Watchmark vine cu aplicația Google Maps preinstalată.

Caracteristici sportive

Un ceas inteligent vă ajută să vă îmbunătățiți forma fizică prin urmărirea progresului antrenamentului. În timpul activității, ceasul colectează date cum ar fi durata, caloriile arse, distanța parcursă și multe altele, în funcție de modul pe care îl alegeți. Dispozitivul oferă următoarele moduri de sport: alergare, mers pe jos, ciclism, baschet, fotbal, tenis de masă, badminton și sărituri.

Cameră încorporată

Ceasul are o cameră încorporată care vă permite să înregistrați videoclipuri HD și să faceți fotografii direct de la încheietura mâinii. Camera smartwatch este ideală atunci când nu aveți telefonul la îndemână și doriți să surprindeți un moment important.

Rezistent la apă

IP54**

Vă permite să folosiți ceasul în timp ce vă spălați pe mâini sau într-o zi ploioasă.

Baterii

500mAh

Bateria cu polimeri de litiu de mare capacitate vă permite să utilizați ceasul inteligent pentru o perioadă lungă de timp.

Design

Modern

Designul inconfundabil al ceasului inteligent face ca nimeni să nu treacă indiferent pe lângă el.

Procesor

SC982020E și nRF52832

Procesorul suplimentar face ca ceasul să fie și mai fluid.

Alții au mai cumpărat

*Nu luați decizii cu privire la sănătatea dumneavoastră bazându-vă doar pe rezultatele testelor unui smartwatch. Pentru măsurători precise, utilizatorii ar trebui să măsoare funcțiile de sănătate în repaus, ca și în cazul dispozitivelor medicale tradiționale, și nu ar trebui să facă măsurători în timp ce fac exerciții, fumează sau consumă alcool. Ceasul inteligent nu este un dispozitiv medical, iar rezultatele măsurătorilor sunt doar în scop ilustrativ

**Clasificarea IP54 înseamnă protecție împotriva stropirii cu apă din orice direcție, împotriva accesului la părțile periculoase prin cabluri și împotriva prafului. Echipamentele conforme cu standardul IP54 nu trebuie să fie scufundate în apă, nici măcar pentru o perioadă scurtă de timp. .

5903949991178
200 Produse

Fișă de date

Pulsometru
Da
Calibrarea monitorului de tensiune arterială
Nu
Pulsoximetru
Da
Termometru
Nu
Măsurarea ECG
Nu
Monitorizarea somnului
Da
GPS
Da
Compass
Nu
Barometru
Nu
Altimetro
Nu
Primirea și efectuarea de apeluri
Da
Intrarea cartelei SIM
Da
Android integrat
Da - Android 9.1
Cronometru
Nu
Timer
Nu
Alarma/alarmă
Da
Calendar
Da
Calculator
Nu
Culoare
Roșu
Formă
Rotund
Afișare
AMOLED 1,39 inch, 454x454px
Dimensiunea plicului
50x48mm
Grosimea plicului
13,8mm
Lungime totală
260mm
Procesor
SC9820E i nRF52832
Baterii
500mAh
Rețea
4G/3G/LTE/Wi-Fi
Memorie integrată
16GB FLASH i 1GB RAM LPDDR3
Rezistent la apă
IP54
Microfon și difuzor încorporat
Da
Vezi meniul în limba română
În parte
Compatibilitate Bluetooth
de la 4.0 încoace
Platforma compatibilă
iOS od wersji 11 i Android od wersji 5.1 i wyższe
Aplicație dedicată
GaoFit
Setarea datei și a orei fără o conexiune telefonică
Da
Garanție
24 de luni
Inclus
Ceas inteligent, manual în limba cehă și cablu de încărcare

Referințe specifice

cod EAN13
5903949991178
Grad 
2022-12-28

Vă recomand

Ceasul inteligent nu este ieftin, dar mi-a îndeplinit pe deplin așteptările. Puteți adăuga o cartelă SIM și nu aveți nevoie de un telefon pentru a efectua apeluri. Acesta este primul smartwatch pe care îl am cu un motor de căutare. Display-ul este foarte mare și ușor de citit. Sunt incantat de el!

Scrieți o recenzie
close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături