• -242,00 lei
  • Nou

Watchmark - Fashion Maverick Maro

260,00 lei Salvați 242,00 lei
502,00 lei
cu TVA
Maverick sb
100 Produse

Argintiu cu curea din piele maro și silicon negru

Număr de catalog: Maverick

Serie: Fashion

Colore: Maverick sb
 

Rămâneți informați

Afișajul ceasului inteligent afișează notificările de la aplicațiile de socializare, mesajele SMS și apelurile primite. Veți putea vedea începutul mesajului trimis, astfel încât să fiți imediat la curent cu subiectul. Aveți, de asemenea, opțiunea de a răspunde sau de a respinge apelurile fără a utiliza telefonul. Prin personalizarea ceasului inteligent în funcție de nevoile dumneavoastră, puteți selecta memento-uri care să vă ajute să beți apă în mod regulat și să vă avertizeze când nu mai respirați de prea mult timp. 

Ceasul inteligent citește numele persoanei de contact care vă apelează. Calitatea apelurilor pe care le veți efectua direct de pe smartwatch vă va surprinde în mod pozitiv. Există un difuzor și un microfon de calitate superioară care captează foarte bine sunetele în timpul unei conversații. Odată ce veți avea ocazia să purtați o conversație cu mâinile libere, nu veți mai vorbi niciodată la telefon. Există, de asemenea, un jurnal al apelurilor recente și posibilitatea de a adăuga până la 20 de contacte în memoria ceasului inteligent pentru a vă facilita căutarea.

Funcții sportive

Printre modurile de sport, aveți posibilitatea de a alege între activități fizice, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, ciclismul, săriturile, badmintonul, baschetul, fotbalul, alergarea în interior, yoga, antrenamentul liber și orbiter. În plus, pașii sunt numărați în fiecare zi pentru a vă monitoriza activitatea fizică spontană, nu doar antrenamentele. Nu uitați că mișcarea regulată este incredibil de importantă pentru sănătatea dumneavoastră fizică, dar și pentru sănătatea dumneavoastră mentală. Atunci când sunteți activ, sunt monitorizate timpul, intensitatea, distanța, traseul din aplicație, numărul de pași, caloriile și ritmul cardiac. Toți aceștia sunt parametri esențiali care vă vor ajuta să vă analizați realizările sportive și drumul către obiectivele dumneavoastră.

Principalele avantaje

Ceasul vă urmărește parametrii și îi înregistrează într-o aplicație specială, astfel încât vă puteți crea obiceiuri noi și mai bune.

Torță

Ceasul inteligent poate fi folosit ca o lanternă și direct de la încheietura mâinii.

Apeluri

Primiți și efectuați apeluri de pe ceasul inteligent, menținând în același timp o calitate audio ridicată.

Vremea

Funcția de prognoză meteo de pe smartwatch vă va informa cu privire la condițiile actuale de afară. 

Puls*

Senzorul de ritm cardiac încorporat monitorizează ritmul cardiac pe tot parcursul zilei sau în timp ce faceți exerciții fizice.

Monitor de somn

Ceasul colectează date despre tiparele de somn și ajută la îmbunătățirea calității somnului.

Personalizare

Creează-ți singur look-ul care ți se potrivește! Există până la 4 modele de design de meniu principal din care puteți alege și puteți adăuga și elimina majoritatea widgeturilor din meniul de comandă rapidă. Astfel, vă va fi ușor să accesați rapid funcțiile de care aveți cea mai mare nevoie. Alegeți un număr infinit de cadrane care se schimbă în funcție de bara pe care o alegeți și de stilul pe care îl alegeți. Trebuie să vă întoarceți la aplicațiile pe care le-ați folosit ultima dată? Un ecran suplimentar special vă va facilita căutarea acestora. Aveți un set suplimentar de curele incluse. Acest lucru vă permite să treceți rapid de la versiunea elegantă la o curea sportivă din silicon. Nu mai trebuie să vă schimbați ceasul, pierzând măsurătorile și istoricul pe parcursul zilei. Fie că sunteți la serviciu, la antrenament sau vă schimbați ținuta - tot ce aveți nevoie este un ceas inteligent care să vi se potrivească întotdeauna.

Controlul de la distanță al camerei foto și al muzicii

Cu un ceas Maverick pe care îl asociați cu telefonul dumneavoastră, aveți posibilitatea de a controla de la distanță muzica care rulează pe smartphone-ul dumneavoastră. Puteți porni, pune pe pauză și schimba piesele muzicale fără a fi nevoit să vă căutați telefonul de fiecare dată. Fotografiile de grup și portretele selfie vor fi întotdeauna disponibile și ușor de realizat de la distanță. Tot ce trebuie să faci este să pregătești camera foto a telefonului, să te poziționezi și să faci fotografia cu ajutorul smartwatch-ului care va fi lângă tine. Cadrele perfecte și momentele capturate nu vă vor mai scăpa niciodată.

Aveți grijă de dumneavoastră

Ceasul inteligent Watchmark are capacitatea de a monitoriza funcțiile de sănătate, cum ar fi ritmul cardiac, tensiunea arterială și saturația. Puteți activa măsurătorile din aplicație în orice moment sau le puteți seta pentru a fi efectuate ciclic, în intervalele de timp disponibile. Ceasul inteligent vă însoțește în permanență și reacționează la diferențele de presiune, la ritmul cardiac și la situațiile stresante. Atunci când acești parametri se abat de la normă, veți vedea acest lucru în măsurătorile efectuate. Din păcate, niciunul dintre noi nu poate elimina complet stresul din viața noastră. Cu toate acestea, putem învăța cum să facem față pentru a ne liniști. Ceasul are o funcție de antrenament respirator. Folosiți-o atunci când aveți nevoie să vă calmați și să vă reglați respirația. Dacă aveți nevoie să calmați și mai mult mușchii încordați, puteți utiliza funcția de masaj cu vibrații.

Rezistent la apă

IP68**

Vă permite să folosiți ceasul în timp ce vă spălați pe mâini sau într-o zi ploioasă.

Baterii

320mAh

Bateria cu polimeri de litiu de mare capacitate vă permite să utilizați ceasul inteligent pentru o perioadă lungă de timp.

Design

Moda

Corpul subțire și calitatea excelentă a ecranului, rezistent la zgârieturi.

Procesor

RTL8762DK

Procesor inovator cu performanțe ridicate și consum redus de energie.

Alții au mai cumpărat

*Nu luați decizii cu privire la sănătatea dumneavoastră bazându-vă doar pe rezultatele testelor efectuate de smartwatch. Pentru măsurători precise, utilizatorii ar trebui să măsoare funcțiile de sănătate în repaus, ca și în cazul dispozitivelor medicale tradiționale, și nu ar trebui să facă măsurători în timp ce fac exerciții, fumează sau consumă alcool. Ceasul inteligent nu este un dispozitiv medical, iar rezultatele măsurătorilor sunt doar în scop ilustrativ

**Standardul IP68 permite temperaturi ale apei cuprinse între +10 și +35 grade Celsius și scufundarea la o adâncime de 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Ceasul nu poate fi folosit în băi fierbinți sau saune, deoarece nu este rezistent la aburi.

Maverick sb
100 Produse

Fișă de date

Pulsometru
Da
Calibrarea monitorului de tensiune arterială
Nu
Pulsoximetru
Da
Termometru
Nu
Măsurarea ECG
Nu
Monitorizarea somnului
Da
GPS
Nu
Compass
Nu
Barometru
Nu
Altimetro
Nu
Primirea și efectuarea de apeluri
Da
Intrarea cartelei SIM
Nu
Android integrat
Nu
Cronometru
Da
Timer
Nu
Alarma/alarmă
Da
Calendar
Nu
Calculator
Da
Culoare
Maro
Formă
Rotund
Afișare
IPS 1.5", 485x485 px
Dimensiunea plicului
45x45mm
Grosimea plicului
10mm
Lungime totală
260mm
Procesor
RTL8763DK
Baterii
320 mAh
Rețea
-
Memorie integrată
RAM 64KB + ROM 32MB
Rezistent la apă
IP68
Microfon și difuzor încorporat
Da
Vezi meniul în limba română
În parte
Compatibilitate Bluetooth
de la 4.0 încoace
Platforma compatibilă
iOS 10.0 și Android 5.0 sau o versiune ulterioară
Aplicație dedicată
WearPro
Setarea datei și a orei fără o conexiune telefonică
Da
Garanție
24 de luni
Inclus
Ceas inteligent, manual în limba cehă și cablu de încărcare

Referințe specifice

ean13
5903949991338
Grad 
2022-12-23

Vă recomand

Vă recomand

Scrieți o recenzie
close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături