• Nou

Watchmark - Kardiowatch Cardio One Negru

663,00 lei
cu TVA
Produs disponibil cu alte optiuni
Cardio One cz
0 Produse

Negru cu o curea neagră din silicon

Număr de catalog: Cardio One

Seria: Kardio

Colore: Cardio One Negru
 

smartwatch mierzący ciśnienie i informacjami o powiadomieniach

Bună ziua

Ceasul inteligent Cardio One oferă monitorizarea tensiunii arteriale, ECG, saturația de oxigen, măsurarea glucozei, ritmul cardiac și temperatura corpului, oferind informații despre starea de sănătate a utilizatorului. Dispozitivul colectează date în timpul somnului, se recunoaște atunci când adormi și când te trezești. Rezultatele măsurătorilor sunt stocate în aplicația mobilă, permițându-vă să vă analizați starea de sănătate și să luați măsurile corespunzătoare. Acest dispozitiv practic sprijină depistarea precoce a problemelor de sănătate și vă permite să consultați un medic în cazul apariției anomaliilor.

Sprijin pentru sănătate și bunăstare

Cardio One este un ceas inteligent care oferă o varietate de funcții pentru a vă monitoriza sănătatea și bunăstarea. Datorită măsurătorilor automate, ceasul inteligent monitorizează pulsul, temperatura și nivelurile de glucoză în timp real. Pulsul este măsurat la fiecare 5 minute, iar glucoza și temperatura sunt monitorizate la fiecare 30 de minute. Datorită acestui fapt, utilizatorul poate urmări în mod regulat acești parametri importanți și poate primi informații actualizate despre sănătatea sa.

smartwatch z pomiarem ciśnienia i ekg oraz funkcjami sportowymi

În interesul sănătății

Ceasul are senzori și LED-uri încorporate pentru monitorizarea continuă a parametrilor de sănătate.* Toate rezultatele măsurătorilor sunt stocate într-o aplicație specială.

Puls

Senzorul de ritm cardiac monitorizează ritmul cardiac pe tot parcursul zilei sau în timpul exercițiilor fizice.

ECG

Aceasta face posibilă detectarea multor boli legate de sistemul cardiovascular. Măsurarea este nedureroasă, iar rezultatul este disponibil după câteva secunde.

Saturație

Măsurarea oxigenării sângelui ajută la determinarea cantității de oxigen care ajunge în organism și cu ce eficiență.

Tensiunea arterială

Măsurați-vă tensiunea arterială oricând și oriunde, fără a utiliza un tensiometru convențional.

Glucometru **

Datorită glucometrului din smartwatch, putem efectua în orice moment o măsurare rapidă și convenabilă a glucozei.

smartwatch pulsoksymetr ekg i sterowaniem aparatów

Caracteristici sportive

Utilizarea modurilor sport disponibile în ceasul inteligent aduce numeroase beneficii pentru persoanele care se angajează în mod regulat în activitate fizică. În funcție de activitatea selectată, ceasul inteligent vă permite să măsurați numărul de pași, caloriile arse, distanța parcursă și să vă monitorizați ritmul cardiac. Datorită faptului că smartwatch-ul este întotdeauna disponibil la încheietură, îți permite să-ți monitorizezi progresul în timp real și te motivează să-ți continui efortul. Moduri sportive disponibile: mers pe jos, alergare, ciclism, antrenor, alpinism, bicicletă staționară.

Un singur dispozitiv, multe funcții

Ceasul inteligent cu funcție de notificare oferă acces comod la informații și gestionarea timpului. Datorită conectivității Bluetooth, primiți notificări de la telefon pe care le puteți personaliza pentru o productivitate mai mare. Datorită funcției de reamintire a mișcării, ceasul inteligent te motivează să fii activ pentru o perioadă scurtă de timp. De asemenea, oferă antrenament de respirație pentru reducerea stresului, care poate ajuta la îmbunătățirea sănătății mintale. Funcția disponibilă de monitorizare a ciclului menstrual nu numai că vă permite să preziceți cu exactitate data menstruației, ci oferă și răspunsuri la întrebări despre energie, motivație, stare de spirit și somn în fazele individuale ale ciclului.

smartwatch ze sterowaniem muzyką

Rezistent la apă

IP68**

Vă permite să folosiți ceasul în timp ce vă spălați pe mâini sau într-o zi ploioasă.

Baterii

280mAh

Bateria cu polimeri de litiu vă permite să folosiți ceasul inteligent pentru o perioadă lungă de timp.

Design

Sportiv

Carcasă subțire și un afișaj color extrem de clar.

Procesor

GR5515

Monitorizarea foarte precisă a funcțiilor de sănătate.

Alții au mai cumpărat

*Nu luați decizii privind sănătatea bazându-vă doar pe rezultatele testelor de la smartwatch. Pentru măsurători precise, utilizatorii ar trebui să măsoare funcțiile de sănătate în repaus, ca și în cazul dispozitivelor medicale tradiționale, și nu ar trebui să facă măsurători în timp ce fac exerciții fizice, fumează sau consumă alcool. Ceasul inteligent nu este un dispozitiv medical, iar rezultatele măsurătorilor sunt doar în scop ilustrativ.

** Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre, merită să ne amintim că măsurarea glucozei cu ajutorul unui glucometru cu smartwatch poate avea o precizie limitată în comparație cu metodele tradiționale de laborator. Prin urmare, este important să confirmați rezultatele glicemiei folosind metode mai precise dacă există anomalii sau îndoieli cu privire la citire. Toate deciziile privind îngrijirea diabetului zaharat și interpretarea măsurătorilor de glucoză trebuie luate întotdeauna cu un medic calificat să ofere sfaturi și recomandări de specialitate.

***Standardul IP68 permite temperatura apei de la +10 la +35 grade Celsius si imersarea la o adancime de 1,5 m timp de 30 de minute. Ceasul nu poate fi folosit în băi fierbinți sau saune deoarece nu este rezistent la abur. Nu este destinat înotului, este conceput pentru a vă ajuta să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Cardio One cz
0 Produse

Fișă de date

Pulsometru
Da
Monitor de tensiune arterială
Da
Calibrarea monitorului de tensiune arterială
Da
Pulsoximetru
Da
Termometru
Da
Măsurarea ECG
Da
Monitorizarea somnului
Da
GPS
Nu
Compass
Nu
Barometru
Nu
Altimetro
Nu
Primirea și efectuarea de apeluri
Nu
Intrarea cartelei SIM
Nu
Android integrat
Nu
Cronometru
Da
Timer
Da
Alarma/alarmă
Nu
Calendar
Da
Calculator
Da
Culoare
Negru
Formă
Pătrat
Afișare
IPS 1.83 cala, 240x284 px
Dimensiunea plicului
35x43 mm
Grosimea plicului
12mm
Lungime totală
258mm
Procesor
GR5515
Baterii
280mAh
Rețea
-
Memorie integrată
128KB + 128MB
Rezistent la apă
IP68
Microfon și difuzor încorporat
Nu
Vezi meniul în limba română
Nu
Compatibilitate Bluetooth
de la 5.0 și mai sus
Platforma compatibilă
iOS 9.0 și Android 5.0 sau superior
Aplicație dedicată
H Band
Setarea datei și a orei fără o conexiune telefonică
Da
Garanție
24 de luni
Inclus
Ceas inteligent, manual în limba cehă și cablu de încărcare

Referințe specifice

ean13
5903949991413
close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături